Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
10 entries.
Jos Claessens Jos Claessens wrote on mei 29, 2019 at 5:21 pm
Wij waren drie dagen in La Source du Bonheur en werden hartelijk ontvangen en kregen goede ondersteuning voor onze fietstochten door het prachtige landschap van de Aveyron. 's morgens zorgde Anja voor een heerlijk ontbijt en 's avonds verwende luc ons culinair. Echt top. Wij zeiden hun al dat we de B&B een 9 op 10 gaven maar de culinaire hoogstand van Luc doet onze zienswijze herzien naar 9,5.
Wij bewaren een heerlijk gevoel aan ons verblijf.
annita-renilde tock-van crombruggen annita-renilde tock-van crombruggen wrote on mei 28, 2019 at 11:26 am
Wij zijn er al meerdere malen op vakantie geweest en nog zijn we niet uitgekeken op de prachtige natuur en leuke dorpjes . En dan het zeer lekkere eten dat Luc op het bord tovert om duimen en vingers af te likken .Mooie verzorgde kamers waar Anja alles aan doet om het spic en span te houden !!!Dus zeker eens doen . Anja en Luc jullie zijn al een beetje familie dus tot de volgende .
Willy Willy wrote on mei 6, 2019 at 3:35 pm
Het was 5 jaar geleden dat we met wtc Mirzas te gast waren. Alle goede herinneringen werden 100% bevestigd, Aveyron blijft een waar fietsparadijs voor wie niet tegen een bergje op ziet. Prachtige natuur en bijna verkeersloze wegen. Wat clubs vooral zullen appreciëren is de fietsenstalling, bijna professioneel. Het verblijf in jullie gasthuis is zoals bezoek aan familie, ongedwongen, steeds klaar voor alles waarmee jullie kunnen helpen en vooral de lekkere keuken. Luc en Anja jullie zijn top en ik hoop ooit terug te komen. Tot weerziens
Koen Devestel Koen Devestel wrote on mei 6, 2019 at 3:21 pm
Beste Anja en Luc,

Weeral een geslaagde Mirza editie met prachtige fietstochten en culinaire verwennerij!

Op naar de volgende ;-))

Succes en tot ziens,

Koen
De Clercq-Heyerick De Clercq-Heyerick wrote on maart 25, 2019 at 6:02 pm
We zijn hier een week te gast geweest. We zijn door Anja en Luc zeer goed ontvangen. We kregen de nodige uitleg om de streek te verkennen. De kamer la vie en rose is voldoende ruim met alles aanwezig om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Iedere avond kregen we een 3-sterren menu, klaargemaakt door Luc. In de omgeving kan je naar hartenlust fietsen of wandelen. Of gewoon genieten in de tuin met een boek en een glaasje wijn! Een aanrader!!

Josiane en Geert, Huise
Tillo Kesteloot en krista houthoofd Tillo Kesteloot en krista houthoofd wrote on maart 18, 2019 at 2:36 pm
we zijn 2 maal bij jullie langs geweest en telkens zijn we met een heel goed gevoel naar huis teruggekeerd ; prachtige verzorgde kamer, een voortreffelijk ontbijt en zeer lekkere maaltijden 's avonds.
Een "grand cru" B & B - een aanrader
Luk & Viv De Rydt Luk & Viv De Rydt wrote on maart 15, 2019 at 9:46 am
In de voorbije 10 jaar waren wij driemaal te gast in het Sourceken. Het was telkens een magnifieke ervaring : dichter bij de bron van het ware geluk kan je niet komen !
Het onthaal vanwege de ganse familie Commere is zeer warmhartig en het verblijf is er gewoon zalig : comfortabele en rustige kamers, lekker uitgebreid ontbijt en gastronomische maaltijden 's avonds. Dit alles temidden een zeer mooie streek met tal van prachtige uitstappen !
Wij komen zeker nog terug ! Luk & Viv De Rydt-Van Overloop.
Degroote Georges Degroote Georges wrote on maart 15, 2019 at 9:46 am
We hebben reeds genoten van in de begin fase en het is nog altijd thuis komen bij Anja en Luc. Super toffe mensen, Anja
perfecte gastvrouw en Luc super kok . De streek is ook heel mooi nog autentieke dorpjes en geen massa toerisme. Een ideale
plaats om te ontstressen en te genieten .
DENEYS PAUL DENEYS PAUL wrote on maart 15, 2019 at 9:28 am
Prachtige landschappen en mooie dorpjes. Een droom voor wielertoeristen. Het verblijf ,in de B&B is super,prachtige kamers,lekker eten en te vergelijken met een hotel service.
Proficiat doe zo verder en tot binnen kort wij zien er naar uit.
Carla Carla wrote on maart 15, 2019 at 5:44 am
Lieve Anja en Luc,

Altijd een fantastisch verblijf bij jullie dikke chapeau. Zo gezellig en terug goe verwent geweest met het zo lekker eten :).


We komen zeker terug, tot vlug.
Groetjes
Carla

Reserveren?